de keten is zo sterk als de zwakste schakel
Door: patrickvoss
Blijf op de hoogte en volg Patrick
15 September 2010 | Canada, Toronto
Daarna een toeristisch uitje: naar de chief securty van de CN tower. Eerst even de beveiligingsaspecten bekijken en dan met een snelheid van 22 km/u up and down. Mooi dus !!!
Op de terugweg wil ik Sam uitnodigen voor de lunch en we stoppen bij St Lawrence market voor een broodje Pie Veal (Canadees spek). De eigenaar van de broodjeszaak is een ex collega, getrouwd met een Nederlandse en het wordt een aangenaam gesprek over gerookte paling en poffertjes. De broodjes smaakten trouwens overheerlijk.
16 September 2010 - 12:36
Nick:
Ha die Pat! Als je met aanstekelijk bedoelt dat de burgers even betrokken zijn als de politie dan is dit wel ook iets wat we hier missen. Misschien het gevoel van: als de politie niets doet waarom moet ik me mee bemoeien?
Klinkt geweldig Patrick. Ze nemen volgens mij wel de tijd om even tuusen de middag een hapje te eten. En in zo´n groot stad kun je natuurlijk overal terecht (allerlei soorten tenten met heerlijk eten). Iets anders dan Baexem waar je een belegde broodje bij de bakker kan krijgen en verder niets. Kan ook lekker zijn maar toch! Een beetje variatie kan geen kwaad. Ik ben trouwen bijna klaar met de sauna. Ik ga nu naar achter om te schilderen. Het is nu 14:30 uur dus tot vanavond moet het schilderwerk af zijn.